Köpvillkor

För att beställa varor genom GLavaRis Webbutik kan du även använda dig av att skicka E-post eller ringa. När du lagt din beställning får du en bekräftelse av oss att vi har mottagit din order.


För att handla hos oss genom vår Webbutik måste du ha fyllt 18 år. Är du yngre måste någon målsman göra beställningen.

 

Priser Alla priserna i webshopen är inklusive moms. 25% (Vi reserverar oss för felaktiga priser)
 

Betalningsalternativ

- Kontant eller medkort. Betala kontant eller med kort hos GLavaRis.

- Förskott via faktura på BankGiro 202-1137 Efter att du skickat din order i kassan får du en faktura på angiven e-postadress. När vi erhållit betalning sker leverans.

 

Det går också bra att hämta varorna hos GLavaRis. Tänk på att det tar minst en bankdag innan inbetalningen går igenom.

 

Leveranssätt

Vi leverar våra paket med Posten. Dina varor skickas till närmsta utlämningsställe. När paketet är på plats skickas det ut ett meddelande till dig så du kan hämta ditt paket. Leveranstiden från att du har lämnat in din beställning är normalt 2-5 arbetsdagar.


Du kan även välja att hämta dina produkter hos GLavaRis efter överrenskommen tid.

Fraktavgift
Fraktavgiften beräknas på hur mycket dina produkter väger som du har beställt.
För att få dina produkter (Max 250g) på det billigaste sättet kan de skickas med 1:a klass brev. Att tänka på då är att brevet inte går att spåra. Sker på egen risk. Passar för att skicka 1-2 markeringstäcken, halsband eller sockar.

Fraktfritt
Alltid fraktfritt vid order över 800kr (Gäller ej beställning till utlandet)


Beställning från utlandet
Tag kontakt på mail eller telefon för frakt & prisuppgifter! 

 

Ångerrätt

Som kund kan du alltid ångra ditt köp inom 14 dagar (distans & hemförsäljningslagen 2005:59) från det att du hämtat ut ditt paket/beställning. Ångrar du ditt köp så vill vi att du tar kontakt med oss innan du returnerar varorna. Det gäller också om du önskar byta vara.

När de returnerade varorna är tillbaka hos oss och produkten, kartongen och tillbehören är i godkänt skick, betalar vi tillbaka pengarna för de varor du sänt tillbaka. För att ångra sitt köp måste produkt & kartong vara obuten. Du betalar själv för frakten.

 

Felaktiga varor

Skulle en vara innehålla ett fel, eller att du har fått fel produkt skickad till dig, så vill vi att du tar kontakt med oss. Vi skickar sedan en retursedel så att du kan returnera produkterna fraktfritt. Du som kund kan då välja att få ersättningsprodukt eller byta till annan produkt. Vi kan också betala tillbaka pengarna om du vill det.

 

Restnoterade varor

Skulle just din produkt vara restnoterad meddelar vi dig detta. Du har då möjligheten att välja ny vara eller vänta på att varan skall komma in. Du kan också avbryta din beställning.

 

Avbeställning

Om inte vi har skickat din beställning kan du avbeställa din order genom att skicka E-post till oss eller ringa. Om vi redan har hunnit skicka dina varor kan du returnera dem enl. instruktionerna under ångerrätt.

 

Outhämtade paket debiteras.

 

Vi lämnar ej ut personlig information i tredje hand. De uppgifter ni lämnar till oss används för att kunna ge er bästa service för att behandla er beställning.

 

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig till oss!