När du bokar tid, och lämnar hunden till mig vill jag gärna veta om hunden har några sjukdomar, medicineras, eller har andra problem som kan vara bra för mig att veta. Har din hund ohyra som loppor/löss vill jag att det behandlas innan du kommer till mig för att undvika smittspridning.
 

För att göra hundens vistelse så trevlig som möjligt vill jag helst jobba ensam. Hundarna blir mycket lugnare och klippningen/trimningen mycket lättare och finare!. Vid speciella situationer kan matte/husse behövas vara med.

Rasta gärna din hund innan du kommer till mig.
 

Innan klippning/trimning kommer vi tillsammans överrens hur din hund skall klippas/trimmas och om det finns andra önskemål. Kom med hunden nybadad om du inte har bokat tid för bad. Klippningen blir mycket finare finare då. Skall hunden trimmas/plockas (gäller strävhårshundarna) skall hunden badas en vecka efter trimmning.
 

Klippning

Jag klipper de flesta raser, efter ditt önskemål. När din hund kommer till mig vill jag att hunden är nybadad och ren om du inte bokat tid för bad. Klippningen blir mycket finare och resultatet mycket bättre.

Hunden måste vara torr när den lämnas in till mig, du kan gärna bada den några eller någon dag innan. Huvudsaken är att hunden är ren när du/ni kommer. För vissa raser som skall ställas ut på utställning krävs kanske en speciell klippning, och det bästa för dig och din hund är kanske att få hjälp av din uppfödare. Men fråga mig gärna först! Detta gäller då raser som: pudel, bichon mfl.

Försäljning
 

Hos mig får du lära dig hur du bäst använder dina hundvårdsverktyg - fråga!