onsdag 15 juli 2015

Thokkis på träning i höst

Hela hösten med både hund & häst är planerad i minsta detalj, nu har jag inte mer utrymme att hitta på fler ting ;-) 

Det jag ser mest fram emot är att Thokkis skall på träning i en, kanske två månader. Har äntligen funderat klart över vilken som skall träna henne och nu efter lite rekommendationer och efterforskning så åker hon till Eyvi Mandal Hreggvidsson.

Han håller till på Bärby gård - Islandshestkonsult utanför uppsala. Blev bl.a årets avelsvisare 2014. 

Känns sjukt bra och jag ser det som en investering för min häst. Skall bli så roligt att se henne under en riktigt duktig ryttare som (förhoppningsvis) kan utveckla henne ännu mer. Hon är ju bara 5 år så jag känner att det är viktigt att början blir rätt. 

Eyvi känns helt rätt för min häst, kändes direkt efter vårt samtal. Vi har lite samma "tänk" och filosofi, vilket jag tycker är jätteviktigt när man skall släppa sin juvel i händerna på någon annan. Blir spännande och nu har jag nedräkning:))

Så glad och tillfreds över mitt beslut :-) 

Träning på Romme för några dagar sedan...

Inga kommentarer: