Ett bra val i ditt, hunden eller hästens apotek!

Nu finner du rejuvi´s Aloe Vera i vår webshop!

rejuvi Skin Healing Gel har många användningsområden. Till dig, barnen, hunden eller hästen.

Den består av 98% ren Aloe Vera. Har en  unik sammansättning som gör den användningsbar på många områden. Den hjälper hudens naturliga återhämtning, är bakteriedödande och läkande.

Den hjälper vid rodnader, irritationer, inflammationer, insektsbett, solsveda och eksem. Den är doftfri, vilket gör att många av våra hundar/hästar inte reagerar på den. Aloe Veran lämnar inte heller en ”kladdig” hinna som kan förstöra ex. eksemtäcken mm, den absorberas naturligt vilket gör att den är tacksam att jobba med.

Till hunden kan den användas till sår, trasiga/irriterade/torra tassar. Eksem, sår och andra irritationer. Passar överallt!

Till hästen kan den användas till sår, irritationer och framförallt eksemhästen! Vid kraftig eksem så behandla rikligt med Aloe Veran flera gånger per dag. När eksemet lagt sig så underhåll i förebyggande syfte. Den läker, återfuktar och tar bort klådan.

Till dig själv kan den användas som en återfuktande mask, torra händer, insektsbett, irritationer, eksem, solsveda och sår.

rejuvi´s Skin Healing Gel har används i 25 år på humansidan men tar nu
klivet ut till dig som även har häst/hund. Har du frågor så hör gärna av dig, eller om du bara vill ge feedback på vår produkt.
 

Etiketter: aloe vera

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter