Nytt utseende på hemsidan

Lite nytt utseende på hemsidan har det blivit, så nu kommer det gå lite lättare att uppdatera den för mig.

Nyhet är också att vi inom kort kommer kunna sälja rejuvi´s Skin Healing Gel -98% ren aloe vera. En bebrövad produkt sedan många år på humansidan. Men nu tar vi även klivet ut att lansera den även på djursidan, främst då till hund & häst.

Har många år använt den till allehanda åkommor. Irritationer, inflammationer, solsveda med ett utmärkt resultat. Perfekt att ha i ditt, hunden & hästens apotek!

Senaste veckorna har jag skickat och rekommenderat Aloe Vera med många hundkunder med infekterade sår lite överallt och hästkunder som har t.ex. eksemhästar. De meddelar att efter första användningen ser de ett fantastiskt resultat. Sjävklart ska vi då kunna erbjuda alla att köpa denna produkt!

Jag väntar bara in lite prisuppgifter så skall den snart ligga i webshoppen för beställning. Tills vidare om det finns intresse så maila mig! info.glavaris(snabel -a )telia.com

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter