tisdag 31 mars 2015

Zlatan CHAMPION!!

Jag hann inte mer än landa efter fredagens jaktprov med Zlatan förs det blev dags igen för Zlatan att starta... 

Vår 3: ÖKL bleknade rätt fort när jag på slutet av dagen fick rapport att Zlatan tagit sin välförtjänta
1 ÖKL HP!! 

Han blev också SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION !! Och kennelns 2:a champion, och detta innan de blivit 4 år! 

STORT STORT GRATTIS CARINA !!

Och TACK till PERKA som förde Zlatan, du gjorde det med bravur denna dag!!
Kan inte med ord beskriva hur lycklig & stolt jag är över denna fantastiska kull. Parningen med Sundowner´s Vain blev precis så bra som jag kände på mig. Alla i kullen är rastypiska med fin mentalitet. Duktiga jakthundar, lättdresserade med en motor utöver det vanliga. Zlatan & Ztorm är också båda CCA, PRA och HD röntgade med A. Diezel i Danmark går också från klarhet till klarhet..och där kommer nog 1:an också snart skulle jag tro!

Jag kan dock känna en liten sorg över att inte kunna göra om denna parning eftersom jag har "lovat" att inte para Darling några fler gånger. Hon är ju också nu fyllda 8 år....

Hade jag kunnat para igen hade jag inte tvekat en sekund. 

Inga kommentarer: