måndag 9 februari 2015

Lycklig :))


Nu är jag hemma igen efter en helt fantastisk kurs på Ulvs-Väsby för Nina Keskitalo.


Är så glad att jag åkte dit, helt klart det bästa jag gjort tillsammans med min häst!

Var lite ängslig för resan ner, det tar ändå nästan 3 timmar att åka och när man har en unghäst som man inte åkt med så mycket så vet man ju inte hur de tar en sådan resa.

Men Thokkis överraskade mig, hur duktig som helst. Stod helt lugn och fin hela resan.
Skönt med kameran också :)

Kom fram på stället i fredags kväll, packade in våra saker, åt lite och sedan red vi i ridhuset en liten stund för att röra på hästarna och låta dem slå en kik i det fina ridhuset.

Anläggningen är stor, fint stall, stora fina hagar. Ordning & reda på allt. Ridhuset utrustat med kök, matsal. Boendet i ett hus bredvid superfint & fräscht.

Stallet

Vy mot ridhuset 

Stallet


Infotavla till oss kursare 

Stallet var stort med fina boxar, både öppna och stängda.

Thokkis är ju inte så van att stå inne på Box men har varit så duktig hela helgen. Lugn & fin och helt nöjd. Är så stolt över henne.

Ridningen gick så himla bra. Kan inte ta allt i detalj men jag åkte hem igår med en ny häst!

Sista passet var magiskt! Fick beröm för både ridning & häst, kan inte vara annat än lycklig!!

Jag med Thokkis och Jennys fina Fluga

Nina som instruktör är otroligt professionell, pedagogisk och kunnig. Ordning & reda är det på lektionen och med ett öga som ser allt. Helt en instruktör i min smak.

Tror vi är många som är nöjda. Flera hade åkt långt för att rida för Nina. Många fina hästar & duktiga ryttare har jag sett. Man blir inspirerad !

Nu ser jag redan fram emot nästa gång men först ska jag träna mer och låta Thokkis få lite vila när hon varit så duktig :)Inga kommentarer: