fredag 19 december 2014

Ett enda stort leende

Kom på mig själv sitta med ett brett leende på läpparna idag på Thokkis & min ridtur.

Så underbart att få tölta fram på en isig väg, solen som strålar och en häst som frustar av välbehag. Balsam för själen.

Är så lycklig i min fina häst. Duktig fast hon bara är 4,5 år. Nu har man också kommit så långt att man känner varandra rätt väl, man har fått rutiner och jag vet precis hur hon funkar i vissa situationer. Det är bara så roligt. Som när hon stannar på vårt "stoppställe" när vi sitter av efter ridturen... Då brukar hon få en gobit när jag spänt upp sadelgjord och knäppt upp nosgrimman. Får hon ingen godis så påpekar hon det för mig:))

Har också nästan fått klart i vårt badrum, blir så fint! Äntligen kan vi snart njuta av ett badrum som är fräscht, luktar gott och är rent :))

Bilder får jag bjuda på inom kort!

Inga kommentarer: