fredag 17 oktober 2014

Kursdags :))

I morgon är det rikdkurs! Jag och Thokkis en hel helg, ska bli så roligt!

Spännande att se hur hon tar det. Ny miljö, ridhus, nya hästkompisar osv. Känns lite nervöst faktiskt. Har inte ridit kurs på typ 20 år!! Äntligen är jag här!! Något som jag drömt om i alla år! Weeee :))

For i alla fall till stallet tidigt i morse, longerade en liten stund, packade iordning mina prylar till helgen. Gjorde rent sadel, träns & padd. Och tvättade Thokkis svans. Den blir ju lite kissig och fulfärgad, så den fick en omgång. Idag tvättade jag med PROB schampo, det är bra men skulle gärna vilja ha ngt bättre till vita svansar! Tar gärna emot tips !

Vi får se i morgon om den blev något renare :)

3 kommentarer:

Maja Sannevi sa...

Cowboy Magic blåschampo är bäst till vita svansar:/)

Jane Hagström sa...

Åh! Tack Maja!! Skall genast kolla upp Cowboy Magic :-))

Anonym sa...

Jag tvättade Diwa i ett blått shampoo härom dagen,, jösses vad vit den blev, tar kort senare,,Å då har jag testat det mästa,, Kram Malin