onsdag 22 oktober 2014

Darling my darling :))

Alltså, min Darling. Hon e då för go. Speciellare hund får man leta efter. Många små egenskaper som gör att man bara vill klappa om henne och berätta hur mycket man tycker om henne. Hon vet att hon är älskad, en prinsessa.

Darling har fyllt 7 år och något hände.... Hon började plötsligt gilla mat! Hela tiden!

För några veckor sedan försvann ett tiotal pannkakor som jag hade lagt undan så fint på bänken. Skulle bjuda min mor som kom sent på mat....

Men de var totalt borta!! Ja, de låg i Darlings mage! Det syntes väl vem den skyldige var!! Har aldrig haft en hund som norpat från bänkarna men nu!?

Lika så väntar hon på frukost, och kvällsmat. Däremellan gärna fika, lunch och mellanmål ;-) Sitter gärna och vevar med framtassarna i hopp om att en god smörgås med ost eller en resterna av en köttbit skall komma flygandes :))

Tur som 17 att man har karaktär att stå emot denna underbara varelse!

Hon hämtar tidningen på morgonen, skyndar sig till postlådan, får tidningen och rusar in hur fort som helst. Som belöning så får hon såklart - en godis!

Leker gör hon gärna men oftast med mig, då hon fick sviter efter att hennes käkmuskel gick sönder av en planka i lek, hon kommer ihåg det väl så därför är hon lite försiktig.Ibland leker hon så klart med de andra men mest själv där hon har full kontroll.

Är alla hundarna ute på gården väntar hon gärna tills Ztorm & Pika gått in, då är det henne tur att springa och leka !!

Ute har hon blivit flockens stora försvarare. Till mattes förtret. Efter att Ztorm blev attackerad i maj förra året har Darling tagit ett kliv fram och vill inte att okända hundar kommer mot oss. Bättre att säga till före tycker hon. Tur då att vi har lite skog att vara i så vi slipper se andra bestar så vi kan ha en lugn promenad :))

Ja, hon är då en riktig Darling min Darling :)

Inga kommentarer: