söndag 6 juli 2014

Stegen fortsätter :)

Stegen fortsätter framåt när det gäller Thokkis. Nu har vi också vågat oss ut Alena på ridtur. Jag tycker det känns som ett rätt stort steg, som att klippa navelsträngen lite.

Tycker det är viktigt att jag kommer ut själv, man kan inte ha sällskap jämt. Men vi skall fortsätta ta det lugnt så inget tokigt händer.

Hon är fortfarande väldigt framåt och positiv, lyssnar bra på mina hjälper och jag tycker det går framåt för varje vecka. Jag försöker variera hennes träning med longering, ridning i skogen på småstigar och över bäckar/vatten. Vi klättrar och rider över stockar och tar oss fram på fina grusvägar. Hon gillar det mesta faktiskt ;-)

Vi har också börjat jobba med tölten lite smått och den kommer mer och mer. Finner hon takten så tickar hon på i rätt långa sträckor. Hon är så duktig :)

I slutet av veckan som kommer skall vi åka till Jöklahästar igen och checka av hur det går för oss. Få lite nya tips på vägen :)

Det ser jag fram emot :))

Inga kommentarer: