lördag 5 juli 2014

Stackars Elias :(

Å så var det dags igen, nästan på pricken 5 år sedan sist.

Elias gnällde lite på sitt bett i pannan igår kvälls och i morse sa han till mig att han hade ont i huvudet. Reagerade inte så mycket utan sa han skulle äta sin frukost istället så gick nog huvudvärken över.

Men efter ca 10 minuter kom Elias till mig och då fick jag se hur svälld han var! Världens bula mitt emellan ögonen, precis som meja fick den 7/7 2009.

Stackars Elias, tur ändå så är han inte påverkad utav den otäcka svullnaden. Har också köpt allergipiller som jag fick rekommenderat av sjukvårdsupplysningen så nu hoppas jag han är bättre i morgon. Han ser ju lite kul ut, vår lilla Tapir som vi kallat honom idag;-)

Annars har vi haft en härlig dag med bad och mys ute. Hoppas på en lika fin dag i morgon!

Inga kommentarer: