lördag 12 juli 2014

Lycka :))

Igår åkte jag och Thokkis ut på tur. Ner till Jöklahästar för att rida lite och kolla "läget" för mig och Thokkis hur vi ligger till i vår träning.

Hon var så duktig, går riktigt fint att köra henne i transporten. Helt lugn och fin. Dock vissa tveksamheter när vi skall gå ombord, men det hinner vi träna mer på längre fram ;-)

Ridningen gick fint, Thokkis töltade på som aldrig förr, sjukt bra gick det. Bri som ridit in henne fick såklart rida för att jag skall veta hur vi ligger till. Gick super och jag har skött min träning helt rätt. Känns så himla bra och ja, jag har en fin 5-gångshäst :))

Det som känns så roligt är att man verkligen både ser och känner hennes utveckling på bara 6 veckor. Hon var ju varit väldigt passtaktig i början men nu töltar hon helt rent bara hon finner takten, känns så bra.

Självklart kommer det säkert bakslag, både för mig och hästen men det är inget som skall hindra vår utveckling :))

Ser fram emot mer!

Tack också till Jöklahästar!!

Inga kommentarer: