söndag 1 juni 2014

Bad & skåp

Idag har mina små gryn varit och badat med mormor i Dammsjön!

Lyckliga dem! Fika, matsäck och en massa mys. Inte full värme än kan jag tycka men för dem så är det alldeles perfekt;-)

Själv passade jag på att åka till Västerås för att hämta upp ett sadelskåp jag köpt på Hästnet. Hade turen att få det transporterat till Västerås från Skåne!

Det är i plåt och behövs fräschas upp lite. Tänkte mig svart med ngn snygg detalj. Vi får se vad det blir. De nya skåpen är sjukt dyra så resan till Västerås kostade jag gärna på mig när jag fick det ganska billigt.

Sadelskåpet är tänkt att vara med i transporten när jag och Thokkis skall ut på turné ;-)

Har också under helgen hunnit rida, Uj Uj så roligt det är!!

I morgon dags igen för 4 dagars jobb. Skall försöka hinna klämma in beställningar, fara till tryckeriet, bada egen hund och fixa lite småting emellan alla hundklippningar. Har bokat på mig rätt mycket, ett måste då det är röda dagar.. Många dagar försvinner....

Inga kommentarer: