fredag 9 maj 2014

Veckan är slut....

Äntligen är det lite ledigt...

Känner mig precis som Ockra som ligger här på trimbordet... Helt utslagen ;-)

Veckan har varit ganska intensiv, många hundar som har fått fina, nya, välbehövliga frisyrer. Har gjort klart bokföringen som legat över mig ett bra tag samt så har jag fått "ändan" ur och fixat försäkringen för hästen vilket känns jättebra. Kan verkligen löna sig att kolla runt i försäkringsdjungeln!! Själv sparar jag över 2.000:- om året plus att jag fick bättre villkor!

Tjejerna löper också här hemma vilket har gett lite pyssel med hundarna då de inte kan vara tillsammans. Tur att Ztorm är så lugn, inte ett pip fast de tillbringar dagarna i samma hus!

Så skönt!

I helgen väntar besök av en kär syster med barn samt blir det en tur till min häst för lite ridning ;-)

Inga kommentarer: