torsdag 3 april 2014

Fina tjejer :))

Innan jag for ned till Danmark var Meja och min syster Lina med ut till Thokkis för att kolla läget.

Thokkis är bara så go, hon vill bara kela och att man skall ta på henne. Hon har börjat fälla massor nu och jag riktigt längtar tills jag får ge henne en ordentlig pälsomgång på måndag eftermiddag när jag kommit hem.

Hon älskar att bli ompysslad:)

I tisdags fick hon även lite pedikyr, verkad och fin med nya sommarskor! Nu får det vara slut med vinter ;-)

Har också bokat in en ny träningsperiod för henne och hon kommer åka i slutet av denna månad. Skall bli så härligt att se henne igång igen och hur hon kommer utvecklas.

På måndag kommer även tandläkaren igen. Denna gång en ny veterinär som skall vara riktigt duktig på tänder. Förra kollen var inte ok, hon har fortfarande vassa tänder mot kinderna så det måste åtgärdas innan träning. Tråkigt men ett måste. Får hoppas det blir toppen nu!

Saknar och längtar ;-)

Inga kommentarer: