tisdag 11 mars 2014

Planering

När man har 1000 ting att göra gäller det att planera. Planering är A O för att få ihop livets alla måsten.

Den här perioden som varit och som ännu inte är slut har varit fullknökad till max. Dagarna tuffar på och jag skulle faktiskt önska att dygnet hade fler timmar ;-)

Men fast jag har knökat i kalendern så har jag delvis valt det själv och jag skulle inte vilja byta mot något annat.

Jag har ett roligt jobb där jag får träffa massor av underbara hundar. Människor som uppskattar mina produkter som jag till verkar med omsorg och som växer sig starkare för var dag. Jag har tre fina hundar som älskar sin matte och som jag försöker göra mitt bästa för att de skall få sitt och en häst som jag älskar och längtar efter varje timme. Samt det bästa - en härlig familj som jag älskar!

Det gäller bra att planera så får man dagarna att gå ihop ;-)

Fast ibland drömmer jag att vi var två på Hundvården och en sömmerska som satt och sydde. Tänk vad tid det skulle spara och vad roligt det skulle bli :)) Kanske blir en verklighet framledes, time Will tell :))

Inga kommentarer: