lördag 8 februari 2014

Mina lyckopiller....

När livet vänder dig ryggen och mattan dras bort under ens fötter är det så skönt att ha sina lyckopiller i livet.De ger en energi & tröst så man orkar gå vidare.

Självklart är mina barn och min familj viktiga för mig, men mina djur betyder så mycket och jag är så tacksam att jag har den möjligheten att få leva tillsammans med dem.

Igår hade jag en myskväll i stallet med Thokkis. Mockade lite, packade höpåsar och njöt av tystnaden. Frid för skälen......

Idag har jag också njutit, fast då i sällskap med underbara vänner och med härliga hundar. Träning på Långtora stod på schemat!

Vi hade en bra dag, dock inte lika mkt fågel som det brukar men för mig gör det inget då hundarna får jobba lite mer för att hitta dem. Är så nöjd med Ztorm...

Känns så skönt att få komma ut, och redan nu så skall nästa träningstillfälle bokas in.

Hade tänkt åka till fjälls några vändor både träningsturer och på prov men pga av tråkigheter så måste jag ändra om i schemat. Får inte ihop det riktigt :( kanske kanske blir det någon tur..

Det jag vet med 100% är i alla fall att jag åker till Danmark på danska Gordonsetterklubbens huvudprov i april. Och som någon sa till mig..... " fjällen finns kvar "

Nu blir det mys i soffan med en god kopp kaffe med familjen :)

Inga kommentarer: