onsdag 22 januari 2014

Så glad :-))

Igår förstår ni, hämtade jag min alldeles egna hästtransport!! 

Är så sjukt glad och stolt över att JAG har en egen!Nu kan jag åka och flänga hur jag vill utan att behöva ta hänsyn till någon annan som att hyra osv. Det blir skönt! Samt att ha en egen som man kan sköta om precis som man vill. Inte känna att man har sönder någon annans om det skulle hända något. Sen är vi ju tre tjejer i stallet och har nu två transporter, alltså kan vi åka alla tillsammans utan att någon behöver skaffa släp på annat håll. Blir perfekt ;-)

Låter kanske lite konstigt men det är en utav de drömmar jag haft sedan jag var liten. Har alltid tänkt att jag också minsann skall ha en egen kärra till min häst :-))

Letade släp ganska så länge. Har jämfört alla de olika sorter. Dock ville jag ha boggie och ett släp som lastar över 700kg så jag får dra två hästar. Har också varit och kikat på olika modeller och fastnade direkt för det här släpet. Ett BOJ BRAVO årsmodell -06. Panikbommar framtill och dörrar bak. Samt aluminiumgolv. Ingen sadelkammare men känner att det inte var så viktigt för min del.Vi valde att ta bort klistermärkerna på sidorna då det hade börjat lossna. Det såg lite skabbigt ut så hellre ta bort och sätta dit mitt eget istället.

Hoppas nu bara att min tjej gillar släpet lika mycket som jag ;-)

Har även fått rapport om att Ztorm åter igen har blivit pappa!!! Mer om det i morgon ;-)

Inga kommentarer: