tisdag 14 januari 2014

Lunch...

i spåret ;-))

Blev en skidvända på lunchen med Ztorm. Tjejerna fick stå över då vi har lite lite med snö vilket gör att en del rötter är framme och kör man på dem blir det farligt. Det går bra fort med en och ännu fortare med tre! .. Kraschade ju förut och har lite ont i min axel än.. så bäst att ta det lite lugnt.

Tjejerna får en tur i morgon. Tänkte faktiskt åka med dem nu på kvällen men blev fast i "nattandet" av Elias :-/ Han är i en dålig period nu.. mycket viljestark om jag säger så ;-)Har också bokat in min vår i det stora hela. Planering är A-O för att få allt att gå ihop. Tänkte mig på lite fjällträning och några prov och sen fara till Danmark och Danska GS Huvudprov i april. Känns lite jobbigt att ha kalendern uppbokad ända in i maj men så får det bli!

Ser dock väldigt mycket fram emot att få fara upp till fjälls igen. Det var så längesedan! Förra våren var jag inte upp en enda gång.. bara Jocke som åkte på några träningsturer. Meja har också tjatat, vill åka skidor på fjället och skoter, hon bara längtar till stugan i "Härjedalen" ;-))

Känns också mycket bättre att åka nu när Elias är lite större, finns ju mer att göra och så har han slutat pilla på allt ;-) Skönt faktiskt med lite större barn :))


Inga kommentarer: