fredag 3 januari 2014

Hästreflexer :)

Äntligen har jag nu gjort "klart" min benreflexer till häst som jag pysslat med ett längre tag. 

Idéen har funnit länge, men nu när jag äntligen ÄR i stallet så fick jag "ändan ur" och färdigställde det jag har gått och funderat på.

Vill ha benreflexer som sitter bra, reflexer som håller och reflexer som går att tvätta i maskinen flera gånger om.

Många reflexer som finns att köpa är sydda i "plastreflex" och den går ofta sönder när temperaturen kryper ned. Har också haft lite problem med storlek till våra islandhästar, de är alltid lite för stora. Ganska så irriterande kan jag tycka.

Så, eftersom jag har bra material och fina färger som är väl beprövade så har jag nu gjort klart min idé som skall testas av några kära hästvänner innan jag kan producera till försäljning. De som testar är lite vänner som rider Islandhäst och storhäst. Kommer säljas parvis.

Benreflexerna kommer att kunna göras i flera färger. Gul, orange, blå, lila, rosa, röd och grön :))

Har fler idéer som ligger och gror, hoppas kunna presentera fler av dem redan i år!
Skall fota häst i morgon så får vi se hur de ser ut på också ;-)


Inga kommentarer: