lördag 14 december 2013

Bästa träningen!

För några veckor sedan bestämde vi in en träningsdag på Långtora.... 

Typiskt, vi vaknade upp med lite snöstorm på morgonkvisten. Det var nästan så man ville krypa ned i sängen igen och sova vidare.

Resan dit var inte skojig alls, kunde max åka i 70km/h för det snöade så hemskt, man såg ingenting...
Undrade just hur träningen skulle gå....;-)

Men, när vi kom fram så var vädret rätt ok. Lite lätt snöfall under de första timmarna som sedan tyvärr gick över i regn. Men då var vi så gott som klara så det gjorde ingenting.

Jag var lite fundersam på i vilken form min Ztorm skulle vara då det är över två månader sedan han var i fågel. Vi har tränat annat så som apport och daglig dags lydnad men inget mer... Ja, motion i och för sig men det ser jag mer som bara motion och inte som "träning".
Ztorm kikar in brorsan "over there"


Men den killen gör en inte besviken. Går som en klocka om än jag måste jobba lite för det. Hittar fågel, står och respekterar klockrent. Han är bara så duktig. NU känner jag verkligen att det är dags för nästa steg! Fällning och jobb med apport så den sitter som ett smäck!

Fick helt klart ny energi, nu jäklar skall vi komma i vårsäsongsform och sikta på den där heliga 1:an som är nyckeln till Ztorm´s championat.... bara villl ha den!! och som någon sa.. champagnen ligger redo ;-)

Är också så glad för Zlatans utveckling idag. Han skötte sig så bra tillsammans med matte Carina. Tvivlar inte en sekund på att vi får se dem i resultatlistan framöver ;-)

Zlatan i stånd :-)

En underbar dag helt enkelt!! 

Inga kommentarer: