onsdag 20 november 2013

Toleransträning

För att inte få tjejen att tröttna på träning inför inridningen så tränar vi lite annat roligt också. Det gäller att försöka variera sig.

Så igår hade jag med mig en presenning. Thokkis hade inga som helst problem att ställa sig på den, snarare tvärs om. Hon skrapade med hoven och grejade med den. Nyfiken och helt orädd. Självklart med lite godisuppskattning av mig :) Kunde även lägga den på hennes rygg utan problem ;-)

Vi tränar lite annat också, att gå över bommar som ligger på lite högre höjd, slalom och lite vanliga basic övningar.

Hon är framåt och positiv, gillar att umgås med mig. Så övningarna igår var riktigt uppskattade ;-)

Känns så roligt att få forma sin egna häst. Att få henne precis som jag vill, att inte ha en massa 'lik' i garderoben som ploppar fram när man minst anar det. Nu får jag verkligen chansen att forma fram en trygg, glad & framåt häst som uppskattar att vara tillsammans med mig.

Vi fortsätter träna lite smått innan det är dags för henne att åka på inridning om 1.5 vecka!

Inga kommentarer: