söndag 29 september 2013

Sjukt irriterande :-/

Försöker anmäla till ett prov i vårt grannland.. 

Provet är med på aktivitetskalendern nkk och jag har mailat ansvarig för mer upplysningar då det inte står någonting på deras hemsida om provet

Jag får inga svar på mina mail och inte finns det telefon heller så man kan ringa...

Sjukt irriterande måste jag säga....

Anmälningstiden har går ut på tisdag..

Får hoppas de läser och bekräftar mitt sista mail... Känns inte som man är så sugen att fara dit när man får lite kasst bemötande....

Hur tänker klubben egentligen?

Fältträning

Nåväl, har i alla fall även hunnit med lite fältträning både i torsdags och fredags. Jag och min kära vän Carina tog oss en liten tur söderut.

Bra träning med mycket fågel. Är nöjd med Ztorm, känns att vi kommit en bit på väg. Fick med hem en fasan också för lite mer  apportträning. Han har inte varit så förtjust i den.. men när jag vände ryggen till när vi kom hem så såg jag honom springa och bära "sin" fasan.. han var stolt som en tupp..;-) Så nu hoppas jag att vi har tagit oss förbi "det värsta" ;-)

Zlatan i stånd.... Häst

Har även hunnit med att vara med Thokkis.... träningen pågår och vi har hunnit med att bl.a lastträna och att jobba i paddocken. Idag var hon på riktigt bushumör. Tyckte det var så roligt att springa och hon skuttade och slog bakut flera gånger. Hon lyssnar mycket bättre nu, så nu kan hon springa flera varv utan att jag manar på. Det är så roligt och jag blir bara så glad när jag varit hos henne...

Idag åkte hennes kompis Frodi iväg på träning en månad. Vi hann fota honom innan han åkte, nybadad och fin. Jag håller tummarna att träningen kommer gå bra!! Frodi åker till samma ställe som jag har tänkt skicka Thokkis på inridning i januari.
Inga kommentarer: