lördag 24 augusti 2013

Upptäckspromenad :)

I morse for jag och Meja tidigt till stallet för att hinna med Thokkis innan Mejas ridning. 
Thokkis blev jätteglad när vi kom och tyckte det var mysigt att komma ut på en liten tur. Vi promenerade ned efter vägen, över korsningen och till bron som går över en å / vattendrag. Lite läskigt tyckte hon det var men var lugn och fin så bron passerade vi helt obehindrat.Vi gick över och in på en grusväg som leder upp mot skogen. Vi passerade en parkerad lastbil, flera plastbalar i olika modell, samt lite annat smått och gott.

Vi kikade även in en vattenpöl. Hon gick faktiskt i den om än hon tyckte det var lite läskigt - Duktig tjej :-DNär vi kom upp till skogsprynet så vände vi och gick tillbaka. Passerade bron en gång till och denna gång gick hon bara på. Men när vi kom in mot stallplanen igen så var det stopp! Hon ville helt enkelt gå mer!

Skönt med en häst som vill!! Hon följde mig efter lite övertalning tills vi kom fram till grinden vid hagen. Där var det tvärstopp! Hon tycker det är roligt att gå på promenad så än en gång fick jag övertala henne lite mer ;-)

Tänk om man kunde tala om för henne att hon kommer få vara ute massor - så småningom ;-)

Efter Thokkis promenad åkte vi till ridklubben. Idag fick de rida ut. Även deras instruktör satt upp och red med dem. De var bara två på lektion idag så istället för att rida på banan tog de en skön uteritt.


Stolt tjej :-D

En härlig hästförmiddag! 

Inga kommentarer: