söndag 11 augusti 2013

Prinsessan hemma nu!

Nu är min tjej hemma! 

Har lite svårt att förstå det hela, måste nog nypa mig i armen några gånger ;-)

Vi for igår rätt tidigt så vi var nere vis Stenholmen vid 13 tiden. Då hade vi även hunnit tanka bilen och njutit av lite picknick i form av rostbiff & potatissallad.

Thokkis stod med sin flock när vi kom, en härlig syn att se alla fina hästarna i den fina miljön. Hon har verkligen fått en fin & bra uppväxt. Är så glad att hon varit där!Thokkis följde med mig helt obehindrat ifrån sin flock. Hon gick med spetsade öron, glad och nyfiken mot vår transport.... och sitt nya liv ;-)

Hon gick ombord utan krusiduller, klart hon var lite tveksam och funderade på det var. Men redan när vi stängt transporten stod hon och mumsade hö!

Resan hem gick toppenbra, hon stod lugnt och fint hela vägen hem. När vi kom hem och lastade av så gick hon även där lugnt ut ur transporten. Nyfiken och fundersam gick vi över stallplanen till lösdriften där hon fick stå och vila efter sin resa....På kvällssidan fick hon hälsa på en utav sin nya vän....
De övriga hästarna står på ett annat bete och kommer hem lite senare. Men nu får hon gå "hemma" på magert bete så hon får bort magen.Killarna i hagen bredvid blev lite spralliga när det kom en ny tjej till gården :-D Gandur som är hingst visade upp sin finaste sida hela kvällen :-)

Själva njöt vi av champagne, vin och god mat en lång stund in på natten sittandes och spana på våra hästar.Blir spännande att få börja med häst igen.... på riktigt! ;-)

Inga kommentarer: