tisdag 27 augusti 2013

Mycket nu ;-)

Har lite mycket nu runt omkring mig nu så bloggen hamnar tyvärr lite längre ned på min prio lista.

Har mycket på hundvårdssidan. Flera hundar vill bli fina varje dag samt så har jag även mycket sömnad då beställningarna rasslar in när jaktsäsongen har satt fart! Är jätteglad att mina produkter går bra och uppskattas ;-)

Även hundarna, hästen och min familj skall ha sitt så ja, inte sitter jag sysslolös i alla fall;-)

Fick även ett trevligt besked idag, något som man gått och väntat på en tid.. Känns finemang för framtida kommande uppdrag:)

Jocke har även varit på jakt. Rätt ok med fågel men tyvärr så tror jag skyttarna måste måste träna skyttet lite mer för de hade ingen fågel med sig hem :/ Nåväl, tids nog så ramlar det ned lite fjäderfä ;-)

Hunden på bilden är Pika..

Inga kommentarer: