tisdag 13 augusti 2013

Happy happy

Det har nu gått några dagar sedan hon kom hem. 

Har varit lite hos henne och pysslat lite. Hon får komma in på stallgången, bli borstad och genomgången. Hon gillar det mycket och står helt still. Ser ut att njuta massor :-D

Den första tiden nu kommer hon bara få bli ompysslad, sen när hon känner sig hemmastadd så skall vi börja lite smått med lite promenader som kommer varvas med lite spring i paddocken, lastträning och så småningom lite mer miljöträning. Vill ha en trygg häst som litar på mig! Jag har ju chansen nu. Chansen att lägga en bra grund för att hon skall bli den häst som jag vill ha! Planerar också lite längre fram.. till det är dags att rida in henne på allvar. Jag har en plan och den känns toppen. Och om det går som jag tänkt så har jag en ridhäst till våren :-DÅh I´m happy

Inga kommentarer: