torsdag 25 juli 2013

Sommar!!

Klockan har just passerat halv sju på morgonen och jag sitter ute på min altan och intar min frukost. Solen är på väg upp, fåglarna surrar och det är hyffsat varmt. Fantastisk sommarväder!

Idag väntar heldagsjobb sen lite pappers och betalfix innan vår Danmarksresa nästa helg! Skall bli skoj att få ännu en liten minisemester;-) hoppas vädret håller i sig!

Lite besviken blev jag dock igår när jag upptäckte att Darlings vaccination mot rabies löpt ut! Var helt säker att hon hade fått sin revaccination, men icke.... Så tyvärr får hon stanna hemma denna gången. Hoppas hon inte blir allt för ledsen på sin matte ;-)

Blir ju lätt lite snurrigt när man har lite hundar man måste ha koll på. Helst skulle man vaccinera alla vid ett och samma tillfälle så man alltid kommer ihåg dessa vaccinationer. Skulle såklart ha kollat tidigare men vi har ju velat fram och tillbaka hur vi skall göra med resan och nu när vi bestämde oss så kollade jag för sent.....

Nåja, det kommer fler tillfällen;-)

Inga kommentarer: