onsdag 10 juli 2013

Elfenbensbröllopsdag

Idag för exakt 14 år sedan gifte vi oss på Finnsåsens Fäbodar. Vädret var helt perfekt, nästan lite väl varmt då vi var klädda från topp till tå!

Många roliga och fina minnen från den dagen. Ett av de roliga minnena är Till ex. När vi skulle vandra upp till Fäbodvallen.... Ha ha, gymnastikskor till bröllopsklänningen, vattendunk i ena handen och finskorna i andra balanserandes på en språngbräda mitt i skogen;-) Syrran min som var brudtärna fick hjälpa mig att bära klänningen så den inte skulle falla i leran:)

Syrran min firade även sin födelsedag på vår dag.

Har faktiskt tankarna på att jag vill gifta mig igen. Nu tycker ni att jag är tokig men det var ju så länge sedan och jag var faktiskt rätt ung;-)

Ganska mycket har ju ändrats...det är ett nytt mode, man har nya vänner och man vill ju uppleva den där 'festen' igen;-)

Så vi får se, kanske det blir ett till bröllop i framtiden! Självklart med samma underbara man som jag har idag ❤ fast upplägget på bröllopet skulle se helt annorlunda ut än vad det gjorde för 14 år sedan ;-)

Inga kommentarer: