fredag 28 juni 2013

Stackars :-(

Ja, nu har det gått tre dagar sedan Ztorm blev överfallen. 

Han har tagit händelsen med bravur. Han är en lycklig och glad kille om än jag tror han har lite ont och är lite besvärad för sina sår.

Svårt att säga om han kommer få "men" av händelsen, det kommer ju märkas längre fram i så fall. Men som sagt. Han är en trygg kille så jag tror det kommer gå bra :-D

Värre är det med mig och min andra hälft. Vi har mått rätt dåligt faktiskt. Det är först nu det börjar släppa.... så så fruktansvärt. Polisutredningen är också nerlagd...

Har beställt hem Försvarssprayen DOG DEFENCE och den kommer finnas hemma på Hundvården och i min Webbutik. Kommer alltid ha en sådan i fickan. Man vet aldrig om detta kommer ske igen och då vill inte jag stå där utan.... det kan gälla liv eller död!!

Ztorm´s sår har tyvärr blivit lite variga. Var till veterinären igår och fick antibiotika. Det geggar ihop rätt fort så rengöring flera gånger per dag är ett måste. Årstiden gynnar ju inte heller oss nu när det är varmt....

Tv: kinden/halsen Th: Såret i örat.. 

Öronen måste jag sätta upp med några snoddar i nacken. Han kanske inte gillar det så mycket men ett varigt öra som ligger mot hans såriga kind är ingen bra kombo, så man får göra det man kan. Dock får man sätta väldigt löst så det inte blir obehagligt eller att man orsakar blodförstopping.

Han är så duktig och tålmodig grabben min.....


Sårrengöring.... 

Hoppas såren läker fort..
Tycker så synd om killen....

Inga kommentarer: