onsdag 5 juni 2013

Shopping

Idag kom äntligen dagen som Meja sett fram emot ett längre tag.Shoppingdags inför sommar & skolavslutning tillsammans med mamma:)

Vi hann med att få över 7 påsar på 1.5 timme, rätt ok tycker jag. Vi köpte allt ifrån springskor, finskor, kofta, klänning, underkläder, leggings, strumpor och shorts med linne. Nu hoppas jag Meja klarar sig ett tag;-) lycklig tjej kan jag lova:)

Själv hittade jag lite nya t-shirts, hårfärg och en keps till Elias med Blixten mc Queen motiv! Den kommer bli poppis hoppas jag!

Skulle behöva lite ensamtid någon dag framöver för lite shopping även till mig, men jag tycker det är så tråkigt. Mycket roligare att handla fritidskläder framför 'vardags/finkläder' ;-)

Nu skall det bli skönt med en hundpromenad och lite soffhäng!

Inga kommentarer: