lördag 29 juni 2013

Det går åt....

rätt håll!! 

Äntligen ser jag en stor förbättring av Ztorms sår och dess läkning. Varandet har lagt sig lite och det håller på att torka upp. Känns fantastiskt skönt! Antibiotikan gjorde nog sitt samt att jag varit duktig på att göra rent.

Med öronen uppsatta och med svälld hals.. är jag kanske inte så vacker.. 

Tog med mig Ztorm på en lugn löptur, var bara tvungen ut att röra på mig lite och rensa hjärnan. Senaste veckorna har jag bara jobbat och hållit på med onödiga irriterade grejer.. så nu känns det bättre efter 5 km hälsokur. 

Nu väntar lite 50 års fest i den svenska sommaren. Skall bli trevligt att komma iväg på lite roligheter en stund. Ztorm skall få mysa med sin bästa kompis.. hon som börjar på "M" :-) 

Han kan inte följa med i bilen med sin mor Darling för då ligger hon och tvättar såren och övriga delar.. Hon ser nog honom som sin bäbis än ;-) 

Inga kommentarer: