onsdag 8 maj 2013

Härligt!

Men visst är det härligt med värme?! 

Känns fantastiskt skönt att få slänga undan de tjocka otympliga vinterkläderna! Allt blir lättare med barn i huset när man går mot sommar. Lätt att bara sätta på sig skor och gå ut.. jag njuter :-)

Fler som njuter är hundarna som får vara ute hela dagarna. De är i Hundgården för det mesta när jag jobbar, då har de full koll på mina hundkunder som kommer och går. En del blir rejält utskällda medan andra går obemärkt förbi..

Dags för kvällsmat :-)

Jobb, jobb

Har fullt på Hundvården nu, många hundar vill bli vår/sommarfina med kortare frisyrer. Är nästan fullbokad fram till Midsommar! Har endast några tider kvar, så vill man ha sin hund fixad innan så är det dags att ringa NU!

Meja har även kommit igång med sin Mountainbiketräning igen efter vinteruppehållet. Som hon har längtat! Växt har hon också gjort och en ny cykel behövs inför den nya säsongen. Så, jag beställde en ny till tösen hos vår bästa Cykelhandlare i stan.

Gissa en som blev glad?! 
Snart är det dags att köra igång klippmaskinen igen, men först väntar en härligt god kopp kaffe och lite surf på lite hästsidor..;-)


Inga kommentarer: