tisdag 14 maj 2013

Fyra blir snart tre...

Tänk att tårar gör så förbaskat ont:( snart, snart blir min fina flock bara tre.

Det gör så ont, mitt hjärta värker, nu finns det ingen återvändo. Tiden är inne för min finaste Aska att bli änglahund och få jaga på de eviga jaktmarkerna.

Vi har en stund kvar tillsammans och jag ska njuta massor av den stunden. Jag skall viska i hennes öra hur mycket hon har betytt för mig, vad hon lärt mig under våra fina år tillsammans. Vi skall kramas och mysa. Dra fingrarna genom hennes nybadade päls och känna hennes andetag.....

Tårarna kommer och går och många frågor dyker upp under vägen. Det är inte lätt men jag vet att tiden är inne..

Snart snart får min fina Geisha sällskap av vår förstfödde glavarishund, dotter Aska.....

1 kommentar:

jennie sa...

Kära Aska! Kommer sakna dig ♡