måndag 13 maj 2013

Arbete, arbete, arbete....

Har många sysslor på mitt bord nu.... 

Flera av dem är inte arbete som ger mig kosing i plånboken, utan man får jobba för att få föreningar och Event att gå ihop. Ibland funderar man VARFÖR man gör det?! Många gånger känns det bra tungt och tar en massa tid som man inte har. Men det behövs alltid frivilliga och jag är ju en sådan som har svårt att tacka nej... ställer man inte upp blir det ju ingenting!

Har i alla fall just nu suttit vid datorn i snart tre timmar och uppdaterat vår/ klubbens hemsida. TRE timmar säger någon, men ja, allt tar tid! Allt är inte "så bara". Fakta skall stämma, bilder skall ändras, mail skall skickas osv...

Har även ett stort Event på gång genom Mejas Cykelklubb. Jag är ansvarig för serveringstältet vi skall ha under tre dagar då det är Borlänge Tour, en stor cykeltävling som drar ca 300 tävlande! Så nu letar jag folk som kan ställa upp och jobba några pass med att sälja! Vill du hjälpa till? Hör av dig till mig snarast!

Så en liten uppmaning till er där ute!  Får ni frågan om att arrangera prov, tävlingar, eller andra Event så ställ upp!! Allt blir så mycket enklare om vi är många som hjälps åt. Ett litet strå från var och en gör jobbet inte så tungt!

Har även idag klippt & badat hundar idag. En utav dagens är "Larsson" som skulle fixas till. Han är så gó killen ;-)

I morgon väntar fler hundar som skall bli fina, ser redan fram emot att träffa dem alla! 

1 kommentar:

Flodagatan sa...

Vad kul och läsa att du ska "jobba" i serveringstältet..

Jag ska få göra det jag älskar :-) jobba i sjukvårdstältet både lördag och söndag..

Ska bli såå kul men säkert också sjukt mkt att göra. Men hoppas cyklisterna klarar sig från större skador :-)

Kram å då syns vi på Blge Tour då :-)