söndag 21 april 2013

Utedag!

Stolt kille :-)

Tuff tjej! 


Vilken dag vi har haft. Har varit ute med barnen från kl. 9:30 till strax före 19:00!
Lilla Elias hade bråttom till sängen och sin godnattsaga ;-)

På förmiddagen var vi och kikade in lite hästar på Romme. Va roligt att få komma ut på lite hästevent igen;-)

Efter det var vi hem och åt lite snabbt för att fara ned till stans marknad / tivoli som alltid arrangeras så här på vårkanten. Barnen är i sitt esse, de njuter till 100%

Elias åkte biltåget flera gånger och oj så stolt han var! Han tom göra 'tummen' upp när de gled förbi oss ibland. Känslan när man såg honom åka tåget själv var lite märklig. Man är stolt som mor att se sitt barn så glad men samtidigt känns det konstigt att han nu kan göra saker på egen hand utan mamma & pappa! Tiden går så fort.....

Även Meja klarade sig på egen hand idag. Hon åkte "flygande mattan" och "virvelvinden" helt själv! Inte det minsta blyg att sätta sig med andra barn som åker. Hon e allt en liten tuffing ;-) Jag var inte lika modig när jag var liten att umgås med okända. Helst av allt ville jag ha någon med mig, så den biten har hon fått av pappa! Däremot så har hon fått karusellintresset från mig!

Efter marknaden så gick vi till lekparken som ligger en bit bort. Där fikade vi lite och Elias och Meja fick springa av sig lite. Vår utedag avslutades hemma på tomten med gräskrattning och lite buskklippning. Våra gamla vinbärsbuskar blev nedklippta får att få en nystart.

Vi har inte allt för mycket trädgårdsfix att stå i, men lite krattning och puts på buskar för de skall se snyggt ut tycker jag är ett måste.  Snart skall vi också bygga nytt staket! Det är verkligen på upphällningen så det kommer kännas underbart när vi fått upp det.

Vi börjar utmed vägen så får vi se hur långt vi kommer i sommaren. Vi har ju rätt stor tomt så det kostar både tid och pengar att få det gjort.

Så efter en sådan här utedag skall det bli så skönt att slå i kull sig på kudden :-))

Inga kommentarer: