måndag 29 april 2013

rejuvi Healing Gel

"H" 98% Aloe Vera Skin Healing Gel från rejuvi är verkligen en KANON produkt. 

rejuvi gör en inte besviken!

Som igår, när Ztorm kom hem från Härjedalen efter tre dagar på fjället med slitna & onda tassar. 

Han fick sig en fin pedikyr av mig, han var verkligen i behov av det. Tassarna var så röda inuti, och eftersom han slickat på dem så var de även lite variga. Snacka om smärta! Aj aj. (Det var hårt på skaren och mjukt inunder, då blir de lätt skavda)

Så killen behövde lite ompyssling. Först rakade vi bort all päls, gjorde rent och sedan fick han rejuvis "H" Aloe Vera Gel i hela tassen och på dem ställen där det behövdes. För att skydda så fick han fina röda tossor.

Så med 9 timmars "inpackning" och att tassarna fått varit ifred från slickning så var det röda helt borta när jag kikade till tassarna i morse! Lika så de variga små såren hade dragit ihop sig jättefint. Den är bara så bra!

"H" är en given produkt i mitt "Apotek", även till hästarna är den super!

Ztorm är inte riktigt lika förtjust i sina tossor men han rör dem inte, han är så duktig....:-)


Självklart skulle jag ha tänkt på att skicka med tossor när de for till fjälls. Men jag hade inte en tanke alls på det. Min förra vecka bestod nästan bara av jobb. Typ från 9:00 till 22:00 och då tänker man inte på tossor! Så än en gång så får vi se det här med "skomakarens barn".....

Men nu är "säsongen" över för denna gång och Ztorm´s tassar hinner nog läka fint på några dagars vila innan barmarkssäsongen sätter fart igen på allvar. Ser fram emot det, det är skoj att åka Mountainbike med hundarna!

Men först måste vi nog träna lite på att springa fint..! Utställningssäsongen är också här!

Aloe Vera Gele´n finns att beställa på LYKO.se 

Inga kommentarer: