måndag 25 mars 2013

Klipp;-)

Dagen har bl.a. bestått av två pudlar som klippts och badats. Så roligt med pudlar, de blir alltid så stor skillnad på 'före' och 'efter'. Tror faktiskt själv att de känner skillnad. Från superlurvig när man knappt kan se någonting till att man är klortklippt och ser hela världen så kan det ju inte vara något annat än stor skillnad ;-)

Min dag avslutades med Philip. En springer som behövde en genomgång. Dock inte lika stor förändring som med pudlarna,men jag är även där säker på att han känner sig snygg & fräsch efteråt och att det är skillnad från att vara oklippt till klippt.

Ett annat klipp jag gjorde idag var att hoppa på ett erbjudande från Stadium. Gore Tex skor,Salomon för bara 500:- !!!  Sjukt billigt då de kostar runt 1200:- annars. Vilken tur att jag inte beställde dem för en vecka sedan då jag satt och suktade efter ett par liknande. Köpte även skor till Jocke för 300:- som kostat runt 1000:-

Härligt med superklipp;-)

Inga kommentarer: