söndag 17 mars 2013

Hemma igen

Åter hemma igen efter en underbar helg på Långtora. 

Solen har strålat hela helgen och vi har haft trevligt tillsammans och fyllt vår ryggsäck av nya idéer för träning av hund. Kan varmt rekommendera att åka dit och träna!

Många bra situationer fick vi till under helgen, både med fågel och utan. Kan så klart inte säga att vi är "färdiga", men vi har kommit en bra bit på väg kan jag tycka. Det är alltid småsaker som skall filas till för att bli ännu bättre.

Vi skall kämpa :-) 

Maud fotade Ztorm

Här testar killen rapphöna

Stadgeövning 

Stålande sol hela helgen


Nu sitter jag redan och kollar kalendern så jag kan åka dit på träning igen men har så mycket bokat så jag vet inte hur jag skall göra för att det skall gå i lås. Men, träning kan göras överallt och nu blir det till att ta vara på ALL tid jag kan finna så vi är redo inför Påskens prov :-)

Nu väntar en god kopp kaffe innan sängen hägrar! 

Inga kommentarer: