fredag 1 mars 2013

Fin sysselsättning :-)

Ett utav livets bästa ting är väl ändå att få vara ute med sina hundar. 

Att få göra något som de älskar så mycket. Ett utav de bästa "tingen" är skidåkning. De fullkomligt älskar att få dra och springa!

Även jag älskar att stå på skidorna med dragbältet på. Man känner vinden vina, tårarna rinner på kinderna för det viner så när man kommer upp i fart.... Man kommer på sig själv att man ler.. hela tiden!
Man blir lycklig!

Det blev en lunchtur idag på ett nytt ställe. Jocke har åkt där förut, en del av spåret men nu utforskade vi det till fullo. Och WOW vilken bra sträcka. Till och med pistat! Fort gick det.. som satan i utförsbackarna som snirklar sig genom skogen. Hade Pika & Darling först och då går det undan, två är starkare än en! Funderade faktiskt på om jag skulle tagit hjälmen! För vill det sig illa kan man ha oturen att slå sig illa... Men med bra balans, tungan rätt i munnen så klarade vi oss idag hela turen stående :-))

Ett litet paradis inte långt ifrån oss...

Ztorm kämpar på med mig "där bak" :-)


Såklart måste omgivningen spanas in..


Så nu får vi hålla tummarna att snön får ligga kvar ett tag till så man kan motionera hundarna och njuta av soliga och vackra vårdagar. Nu är det ju också "koppeltvång" och det hela gör ju det lite jobbigare. Är inte redo än för att ta fram cykeln än, vill njuta liiiite till!

Här hann jag spela in en liten filmsnutt när vi drog iväg....

 

Inga kommentarer: