onsdag 6 februari 2013

Skomakarn´s barn

Ibland behöver man en "spark i baken" för att fixa sina egna små hundar och idag tog jag tag i saken och började med att stoppa Ztorm i badet :-)

Ztorm i väntan på att balsamet får verka.... 

De är alla i behov av både klipp och bad så denna vecka skall alla innan helgen vara fina. Vi får nämligen besök från Tyskland och då känns det ju lite skoj om Hundfrissan har piffat sina hundar :-))

Känns skönt att få ordning på dem, för det blir lätt att skomakarns barn får stå åt sidan.

I fönen :-)

Ztorm badas i K9 Competitions produker. Är så nöjd med dem och det blir ett BRA resultat som står sig. Senast igår fick jag "beröm" för att produkterna håller vad de lovar och att hundarna står sig länge efter bad. Det är skoj att höra!

Vi klippte lite tassar och ansade lite under magen och på hasor, mer behövs inte då det inte är utställningssäsong. Bävar mig för att klippa hans fina "lejonman".. gillar den så! Blir nog tyvärr ett måste om han skall ställas så halsen kommer fram....

Klart :-)

Ztorm är väl inte den som älskar att bli ompysslad med bad och klipp men finner sig helt. Snällare kille får man leta efter. Och efter vi är klara får man självklart GODIS! Ja, det är något hundarna lär sig snabbt!

Aska & Pika fick tassarna fixade idag och i morgon väntar bad för alla tjejerna!

Nu dags att hämta mina tvåbeningar! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Finaste badpojken!! Jag gillar hur öronen fladdrar i fönen, hahaha! : )

Kram
M