fredag 8 februari 2013

Lurviga fredag!

Idag var det lurvigt må ni tro :-)) 

Bla, Foxterrien "M"som behövde få av sig lite päls. Han har tidigare blivit trimmad två gånger tidigare men senaste gången så orkade inte frisören göra hunden färdig och lämnade en hel del!!

Jag blir arg när jag hör sådant. Man får aldrig lämna ut en icke färdig hund!! Är det så att man behöver mer tid så får man se till att kanske boka in en till dag så jobbet blir klart.
Men nu kom "M" till mig och efter tre timmar så blev killen av med lurvet och fram kom en Foxterrier :-)) Strippade ned honom helt eftersom allt var jämnlångt samt att han måste bli av med massor av underull och då är det lättare att ta ned dem.

Vi sparde lite lite på ben och under mage för att få lite frisyr, just för utseendet skull. "M" skötte sig utmärkt och var en riktig glad kille när vi var klara!

Färdig! Synd med skärpan bara :-)

Baron, var senast hos mig i september. 

Han trimmades förut, men började klippas i somras då hans päls inte 
var tipp topp. Baron tycker det är helt OK då det inte tar så lång tid :-))


Stilig kille!

Fick även lite produkter idag, Jocke önskade avlöning då han fick ta emot hundmat och paket under dagen :-) Perfekt att ha mannen hemma som kan hjälpa mig när det kommer leverans, kunde inte bli bättre! Hur det blir med avlöningen får vi fundera på ;-) 


Inga kommentarer: