onsdag 30 januari 2013

"The Boss"

Idag kom Jazza, till mig för att fixa frissan lite. 

Ni som läser min blogg vet att Jazza är en Gordonsetter som har en ENORM päls och skulle den få växa fritt så skulle den bli lång som hos en Afghan hund :-))

Jazza visste precis vad som gällde när hon kom på parkeringsplatsen.. lite trist att gå ned och bli klippt /badad när man vill hälsa på alla GLavaRis hundar istället...

Hon fick vänta en stund tills vi var klara.. sen så!

Fick Jazza leka "The Boss"

Hon har en pondus som få. Hon går bara rakt in i vår flock svansen lite högre och så sträcker hon på sig, går med huvudet högt och brummar lite fint. Mina hundar visar direkt respekt för henne...

Pika lägger sig ned med benen i vädret, Darling ligger under bordet och trycker, Aska nosar lite fint på "Bossen" och går iväg.. och Ztorm som inte känt Jazza så länge tar det hela med skräckblandad förtjusning.. hälsar, springer iväg, hälsar, springer iväg och skäller lite smått.. :-)

Pika & Jazza


Jazza bodde här ett länge tag förut, så därför får hon komma in till oss, hon är liksom en liten del av oss. Vi lekte ute på gården en stund sedan tog hon plats i soffan.. i "sitt" hörn där hon alltid bruka ligga.

Somnade sedan med en stor "SUCK"... nöjd över att hon fortfarande är den som står högst på tronen när hon besöker oss :-))

Inga kommentarer: