onsdag 2 januari 2013

Nytt år...

& nya produkter :-) 

Det nya året har tagit fart. Jag gillar "nya tider" och början på något nytt. Att få lägga jul & nyår bakom sig och blicka framåt.

Vi har haft ett ganska lugnt nyår.. Meja blev lite krasslig först med någon febertopp och nu ligger Jocke.. däckad!! Håller stora tummarna att jag INTE blir sjuk!!

Strax före jul beställde jag in lite produkter som efterfrågas. Så nu är det gjort :-))

Bl.a Non-Stop´s supertäcke för aktiva hundar. Jag kommer så klart också fortsätta tillverka och sälja mina produkter, men tycker att "kan jag ha ett större utbud och hjälpa till med produkter som önskas ", så självklart fixar vi det!

Här är lite av de produkter som kom med leveransen idag... 


Även lite behändiga bajspåsar fick det bli, lite kardor, tovskärare, bandage som är självhäftande och lite K9 Silk shine som är en riktig pälshöjare :) Funkar bra också för att minimera snöbildning i pälsen. 

Produkterna har jag självklart på hundvården och i vår webbutik! 

Inga kommentarer: