tisdag 29 januari 2013

Inget flyt nu.....


Ibland tappar man bara lusten till allt. När man gång på gång drabbas av motgångar... 

Aldrig får det vara lugnt, alltid skall man gå och vara orolig eller fundersam över något. Man undrar ju VARFÖR??!

Är det inte hästar,  hundar eller människor så är det BILAR!

Denna gång är det bilen - IGEN!!

Jag verkligen avskyr bilar. De gräver stora hål i fickorna och skapar sådant problem att jag blir galen!!!!

Jag är inte miljonär, men någon verkar tro det.... man blir så matt. För en välbärgad individ så spelar en eller flera reparationer av bilen ingen roll, men för en Hundfrisör så blir det genast tufft när man skall lägga ut åtskilliga tusenlappar på en bil!!!

Hoppas verkligen att oturen med bilhistorierna kan bli historia snart.... Sorry för ett tråkigt inlägg, men ibland måste även jag ventilera mig ;-)

En ny erfarenhet!

Sviterna efter helgens båttur har satt sina spår, det känns i kroppen vill jag lova ;-) Trött och har faktiskt fått lite ryggont. Hm, högklackat är ju inte favoritskorna direkt.. dessutom en hel helg! Gissar att ryggen blev lite chockad! Men min dag idag har i alla fall gått i ett lugnare tempo, vilket kändes helt perfekt en dag som denna. Hade då tiden på mig att ge mig in på något helt nytt idag. Spännande med nya utmaningar. Utmaningen verkar kunna bli av den positiva biten så det väger upp den tråkiga bilhistorien ;-)

"Allt som inte dödar gör mig starkare"

Inga kommentarer: