lördag 1 december 2012

Härlig tur...

Nu är det vitt & fint ute :-) 

Har varit ute i flera timmar idag känns det som. Först hade Meja ridning på förmiddagen. Jag och Elias passade på att åka med Boben som han har tjatat så mycket om. Sen for vi hem och gjorde god middag och fyllde på lite energi. 

På eftermiddagen tog jag hundarna och min vän Michelle med mig till skogen. Åkte till ett nytt ställe, en bit ifrån oss.. hemma går det inte att vara längre... 

Snön hade lagt sig så fint i skogen, hur fint som helst. Gissa vilka som njöt?! 

Ja, där borta är de!
Pika, Darling & Ztorm. 

Ni som känner oss lite extra vet också att Ztorm har en "bästa vän". Det är hon som vi kallar "MICHE"

Han fullkomligt älskar den tjejen. Han märker direkt om hon varit i närheten.. tom när vi är ute och ex. cyklar/går så ser jag på hunden att han reagerar.... och ja, då har hans bästa vän precis sprungit/gått på samma ställe.. hon passerar inte obemärkt :-)) 

Både jag och Ztorm är glada att du finns! Ser redan fram emot i morgon då det blir ytterligare en lång skogstur :-) 

4 kommentarer:

magda sa...

Vilka härliga bilder! Jag får sån hemlängtan när jag ser såna här bilder på hussar/mattar och hundar!

Vart är det ni bor någonstans?

Jane Hagström sa...

Hej Magda;-)
Vi bor i Borlänge, vackra Dalarna;-) Kul att du kikar in på bloggen min! Ha en fin första advent!

Jane Hagström sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Vad fint skrivet. Och tack för att NI finns. I med- och motgång. Och för att jag får vara en del i Ztorms liv. Han har en vädligt speciell plats i mitt hjärta.

Kram
M