söndag 21 oktober 2012

Söndagsutflykt

Idag blev det en tur till IKEA. Alltid lika trevligt;-) Hittade min hylla till hundvården;-) en lampa och annat småpyssel. Hade också velat haft ett skoskåp men såklart fanns inte den färgen jag ville ha. Kan tydligen variera på olika varuhus.
Vi käkade också lunch där. Billigt och gott;-)

Hann även in på Hööks en sväng. Testade några säkerhetsvästar. Har aldrig ridit med väst förut men kommer Thokkis hem och hon skall ridas in så vill jag ha en väst...har bara en kropp och den vill jag vara rädd om. Ena fingret är ju kasst och det får räcka tycker jag.

Så svårt att veta vilken man skall ha. Men det jag tycker är viktigt är att den skall kännas bra att bära. Den jag trodde skulle vara bäst och som alla lovordar föll mig inte alls i smaken.... Lite klokare blev jag i alla fall.  Nu vet jag vilken det skall bli;-)

Eftermiddagen mot kvällen ägnade jag till att träna och motionera hundarna. Blev några timmar sammanlagt ute i regnet så det kändes gött att komma in sen;-)

En härlig dag som gick alldeles för fort.... Som alla söndagar gör....;-)

Inga kommentarer: