onsdag 17 oktober 2012

Plats i soffan...

Dagarna rullar på..redan passerat onsdag! Skall snart ta plats i soffan en stund...
Brukar ofta få sällskap när jag lägger mig där. Aska på magen och Ztorm bredvid så nära som det går;-)

Idag har jag friserat några hundar. Blandad kompott med klippning, badning & trimning. Har även ringt lite samtal om att skaffa ny kassaaparat...trökgöra men ett måste. Att få skatteverket på halsen är inget jag har lust med så det är bara att införskaffa det som behövs.

Har även ringt till Försäkringskassan....Meja fyller ju 8 i november och innan det så måste man ta ut sin innestående föräldrapenning. Och jag min dumma nöt....har hela 79 lägsta dagar kvar!! Men varför har jag inte tagit ut dem? Tur i oturen är att de inte är värda så mycket så även om jag nu lämnar dagar så förlorar jag inte så mycket. Men lite typiskt tycker jag det ändå är... Det är ju mina pengar!

Avslutade min dag med att ha en privatträning med en Irländare. Vi tränade 'stopp' på avstånd. Ztorm & Darling fick vara med som störning.....

Så skönt att absluta dagen ute;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Goshundarna <3

Kommer du i håg när vi tränade inkallning på Tallmon med en viss irländare som i stället för att komma bestämde sig för att leka "du kan inte ta mig...?" ; )

Kram
M