torsdag 11 oktober 2012

Planering...

inför 2013


Veckorna rullar på. Kan inte riktigt fatta att vi är mitt i oktober..

Att veckorna rullar på gör sig påmint då jag i förra veckan kom på att jag måste skaffa en ny kalender genast för 2013!

Som läget är nu ligger det papperslistor på tider för de som önskar klippning/trim/bad på andra sidan året..

Så en tur till bokhandeln blir det idag :-))

Har även fler saker att se fram emot nästa år. Eventuellt så blir det en tur till Groomania, en stor stor mässa för professionella hundfrisörer. Mina kollegor var dit nu i början på oktober och var totalt sålda... ! Verkade vara riktigt roligt och lärorikt.

Planeringen för att ta hem min häst Thokkis pågår också. Men där har jag bestämt mig att jag bestämmer mig när Stenholmen skickar ut info innan sommarbetet.... Antingen får hon gå på bete hemma eller så får hon en sommar till på Stenholmen.

Hade planer på att lämna henne på inridning direkt men jag velar.. vill nog göra grundjobbet själv. Vill nog lära känna min häst ordentligt och jag har ju sedan 09/10 längtat efter just den stunden.... Känner att jag inte har så bråttom..

Hundvården skall också få sig en makeup, nytt golv skall fixas! Det ser jag fram emot, men det får bli till sommaren när jag (förhoppningsvis) får bli lite ledig.

Ja, inte går man sysslolös i alla fall :-))


2 kommentarer:

Maja sa...

Rid in själv om du har möjlighet!!
Så vansinnigt roligt med alla små framsteg som man får uppleva med sin bästa kompis:-))
Lycka Till

Jane Hagström sa...

Tack Maja;-) Ja. Det lutar åt det hållet, men jag kommer nog behöva hjälp med vissa steg och som tur är finns det hjälp att få:) Längtar massor och jag är så nyfiken att se vad Thokkis är för häst;-)